top of page

uto, 03. ruj

|

Zelengaj 51

CRYSTAL MEDITATION: Meditacija pod vodstvom Pradeep Vijay (Indija)

Registration is Closed
See other events
 CRYSTAL MEDITATION: Meditacija pod vodstvom Pradeep Vijay (Indija)
 CRYSTAL MEDITATION: Meditacija pod vodstvom Pradeep Vijay (Indija)

Time & Location

03. ruj 2019. 18:00 – 04. ruj 2019. 18:00

Zelengaj 51, Zelengaj 51, 10000, Zagreb, Croatia

About the event

Dragi prijatelji,

Ovim putem Vas pozivamo na jedinstveni dvodnevni meditacijski događaj u Zagrebu, koji će se održati na adresi Zelengaj 51, u terminu 03. i 04. rujna 2019. od 18-22 sata.

Zadovoljstvo i čast nam je što imamo priliku ugostiti dragog prijatelja Pradeep Vijay-a i njegovu suprugu Navneet, kao dio njihove europske turneje.

Naša voditeljica centra Satori Acupuncture, Vesna Mudrinić, imala je divnu priliku prisustvovati meditaciji Pradeep-a u Visokom (BiH) u sklopu šestodnevnog programa na kojemu je sudjelovalo 90 iscjelitelja iz cijeloga svijeta na kojemu je bila jedina iz naše regije. Na tom programu i prekrasnom iskustvu u dolini bosanskih piramida, Pradeep je u nekoliko navrata vodio “Crystal Meditation” koju će sada, za sve nas, održati u Zagrebu.

Naša namjera jest da Vam ovim putem približimo prekrasno iskustvo koje je doživjela Vesna i zbog toga ih sama pozvala da gostuju kod nas. Uvjereni smo da će i Vama ova meditacija biti nezaboravna te da će Vam pružiti smjernice u biti i postojanju.

MEDITACIJA

Rezultati se postižu praksom i vježbanjem i ovo je iznimna prilika da u ova dva dana pružite sebi mogućnost zaroniti u svoje dubine i tako osjetite stvarnu moć meditacije.

Osvještavanjem vlastitog daha postižete snagu duha i utječete na sveopći boljitak.

ZVUKOTERAPIJA

Osim meditacije sa Pradeep-om imat ćete priliku upoznati se sa instrumentima za zvukoterapiju, kao što su zvučne zdjele, zvučne vilice i glazbenim instrumentom gong.

AKUPUNKTURA

Unutar programa dvodnevne meditacije, voditeljica centra Satori Acupuncture, Vesna Mudrinić će i sama prezentirati učinkovitost terapijskog postupka akupunkture.

Radi ograničenog prostora, ljubazno Vas molimo da potvrdite svoj dolazak najkasnije do 25. kolovoza putem inboxa (Satori Acupuncture), e-maila (vesna.mudrinic@gmail.com) ili na broj mobitela 098 700 817.

Uz potvrdu dolaska, ponesite sa sobom jastuk ili yoga mat koji Vam odgovara kako biste najugodnije proveli meditaciju i druženje, te dobro raspoloženje :)

Cilj događaja je da svi zajednički iskusimo ovu jedinstvenu “Crystal” meditaciju. Kotizacija za dvodnevni event je u obliku donacije u iznosu od 40kn za jedan dan ili 60 kn za sudjelovanje u oba dana (ili po svom osjećaju za Pradeep-a).

Jako se veselimo Vašem dolasku! ;)

Share this event

bottom of page